SKUAD 'GILE' MENGAMUK DEPAN PEJABAT DAP PERAK (KAITAN UMNO)

8.12.2011. Pejabat DAP Perak, Ipoh.
Isu 'Perak Darul Kartun' menjadikan realitinya Kartun itu, saksikanlah!

KULIT SERUPA BABI ITU LU PUNYA HAL!!! - Gile Meroyan.

 Lebih kurang 20 orang dari Gagasan Melayu Perak (GMP) dan Suara Inspirasi Malaysia (SIM) mengadakan demonstrasi secara aman di hadapan Ibu Pejabat DAP Ipoh terhadap Nga Kor Ming petang semalam (8Dis2011). Kejadian ini seiring nada yang dipalukan Ketua Pemuda UMNO Negeri Perak dalam ucapan di Perhimpunan Agung UMNO 2011yang mencemuh pimpinan DAP sebagai Bapak dan Ibu kepada semua 'Haram Jadah'.

 Dalam demo ini, kelihatan seorang lelaki berbangsa Cina terpinga-pinga dijadikan bahan cemuhan lepas geram oleh puak-puak rasis ini. Lelaki ini dikatakan sebagai 'Pekerja Di Pejabat DAP?' oleh Portal PerakToday.com dan dikatakan juga sebagai 'Pegawai Khas Nga Kor Ming?' oleh Aktivis Pendang Jr Full di dalam facebooknya.

 Video-video ini di'cilok' dari:
1. Video Amukan Pertama - https://www.facebook.com/photo.php?v=2875022233325
2. Video Amukan Kedua - https://www.facebook.com/photo.php?v=2875375282151
 Kredit kepada yoperaktv (http://www.youtube.com/user/yoperaktv) ke atas video Bukti UMNO Parti Rasis dengan judul UMNO Rasis (http://youtu.be/iSE3ktOWtLo).

1 comment:

Anonymous said...

Haktuihhhhhhh...

Dengan APEK CINA BERANI LA, KALAU NGAN TOKEY CINA INI LA MUKA-MUKA BANGSAT MELAYU YANG MELUTUT MEMINTA SEDEKAH. TANAH REZAB MELAYU DARI 1.5 JUTA HEKTAR ASALNYA DAH TINGGAL SEPARUH DAPAT KE MELAYU KE? MEMANG DAPAT PADA MELAYU KEMUDIAN GADAI PADA TOKEY CINA UNTUK DIMAJUKAN, ALASANYA PERKONGSIAN BIJAK, BIJAK KEPALA BUTUH HANGPA!

-wakleman